Lista e studentëve qe e kanë kaluar kollokfiumin e parë nga lënda: BAZAT E MENAXHMENTIT dhe nga MENAXHMENTI FINANCIAR

Lista e studentëve qe e kanë kaluar kollokfiumin e parë nga lënda: BAZAT E MENAXHMENTIT dhe nga MENAXHMENTI FINANCIAR mund ti gjeni këtu

Më shumë

Rezultatet e kolokviumit te I-re nga lenda e Psikologjise se perceptimit dhe proceseve kognitive

Rezultatet e kolokviumit te I-re nga lenda e Psikologjise se perceptimit dhe proceseve kognitive mund ti gjeni këtu

Më shumë

Rezultatet nga afati I Nentorit nga Provimi në lëndën Psikologji e Inteligjences

Rezultatet nga afati I Nentorit nga Provimi në lëndën  Psikologji e Inteligjences mund ti këtu

Më shumë

Rezultatet e Provimit nga Lënda: Lojërat matematikore me metodologji

Rezultatet e Provimit nga  Lënda: Lojërat matematikore me metodologji mund ti gjeni këtu

Më shumë

Rezultatet tek prof Latif Hoxha Phd cc

Rezultatet tek prof Latif Hoxha Phd cc  mund ti gjeni këtu

Më shumë

12...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2018 Punuar nga CMD

FOLLOW US