REZULTATET E PROVIMEVE NGA “ KERKIMET E TREGUT” ," TEORIA DHE METODAT E VENDOSJES"." BAZAT E MARKETINGUT"

REZULTATET E PROVIMEVE NGA “ KERKIMET E TREGUT” ," TEORIA DHE METODAT E VENDOSJES"." BAZAT E MARKETINGUT" mund ti gjeni këtu

 
 
 

Më shumë

Rezultatet tek Dr.Venet Shala

Rezultatet tek Dr.Venet Shala mund ti gjeni këtu

 

Më shumë

Rezulltatet nga lënda Menaxhmenti Financiar

Rezulltatet nga lënda Menaxhmenti Financiar mund ti gjeni këtu

 

Më shumë

Rezultatet nga Gjuha Angleze IV

Rezultatet nga Gjuha Angleze IV, mund ta gjeni këtu

Më shumë

Rezultati I provimit nga lënda Bazat e terapisë këshilluese

Rezultatet e provimit nga lënda Bazat e terapisë këshilluese  mund ti gjeni këtu

Më shumë

12


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2021 Punuar nga CMD

FOLLOW US