Orari i provimeve për afatin e Janar-it 2019

 Programi Menaxhment:

Programi i studimeve: Banka, Financa dhe Kontabilitetë

Programi i studimeve:  Juridik

Programi i studimeve:  Kriminalistikë

  Programi i studimeve: Psikologji

  Programi i studimeve: Shkenca Politike dhe Administratë Publike

  Programi i studimeve:Përkujdesje dhe Mirëqenje për fëmijë

  Programi i Studimev: Infermieri

  Programi i Studimev: Mami

  Programi i Studimev: Laborant i Lartë Dentar

  Programi i Studimev: Laborant Mjekësor

  Programi i Studimev: Doktor i Stomatologjisë

   
   
   

  Shpërndaje  © Kolegji Fama. All rights reserved. 2021 Punuar nga CMD

  FOLLOW US