Orari i Provimeve Afati i Nëntor-it dega- Mitrovicë

Në vazhdim mund të shkarkoni orarin e provimeve për afatin e Nëntor-itProgrami: Bank, Financa dhe Kontabilitet

Programi: Ekonomik


Programi: JURIDIK/KRIMINALISTIKË 

Programi: Kriminalistikë   

Programi: Menaxhment

Programi: Psikologji
 

 

Shpërndaje© Kolegji Fama. All rights reserved. 2017 Punuar nga CMD

FOLLOW US