Orari i Provimeve Afati Janar/Shkurt 2017


Në vazhdim mund të shkarkoni orarin e provimeve për afatin e Janar/Shkurt 2017

Programi: Bank, Financa dhe Kontabilitet

Programi: Juridik 

Programi: Kriminalistikë   

Programi: Menaxhment

Programi: Psikologji

 

Shpërndaje© Kolegji Fama. All rights reserved. 2017 Punuar nga CMD

FOLLOW US