Orari i Provimeve Afati i Nëntor-it 2017 - Prizren


Në vazhdim mund të shkarkoni orarin e provimeve për afatin e Nëntor-it -it

Programi: Bank, Financa dhe Kontabilitet


Programi: Juridik 


Programi: Kriminalistikë   

Programi: Menaxhment

Programi: PsikologjiShpërndaje© Kolegji Fama. All rights reserved. 2017 Punuar nga CMD

FOLLOW US