Shkathtësitë e lidershipit

Kjo lëndë ofron njohuri të avancuara të teorisë dhe shkathtësive të lidershipit si një komponentë shumë e rëndësishme në komunikimet diplomatike dhe realizimin e misioneve të një diplomati. Studimi i shkathtësive të lidershipit përfshin një varietet të një studimi të gjerë politologjik që i qaset kësaj teme nga një mori e perspektivave të ndryshme.

Literatura bazë:

Titulli

Autori

Botuesi

Viti

Successful leadership

Oconnor, C

Hodder & Stoughton

1996

On Becoming a leader

Bennis, W

Addison Wesley, New York

1989

Leadership Hendbook

UNDP

Lgp/UNDP-New York

2004

 

Shpërndaje© Kolegji Fama. All rights reserved. 2020 Punuar nga CMD

FOLLOW US