Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët e Kolegjit FAMA, të sapodiplomuarit dhe stafi akademik se me datë: 23.03.2017 në qendrën në Prishtinë me fillim nga ora 15:00 në sallen 2B do të organizohet një prezantim nga ana e Zyres se Karrieres në bashkëpunim me Profesorin e nderuar Naser Rugova me temen: Cka është dhe si ndërtohet një Cv?

    Ju ftojmë që të vini në këtë organizim dhe ti bashkërendojmë  qëllimet tona të përbashkëta, si dhe të informohemi rrethë temës së lartcekur.

 

   Me respekt, Zyra e Karrierës & Alumn-it.

Më shumë

Zyra për Zhvillim të Karrierës dhe Alumn-it

Njoftohen të gjithë studentët e Kolegjit FAMA, të sapo diplomuarit dhe stafi akademik se me datë: 21.12.2016 në qendrën në Prishtinë me fillim nga ora 15:00 në sallen 2B do të organizohet një prezantim i zyreve të sapo hapura si Zyra për Zhvillim të Karrierës dhe Zyra e Alumn-it që janë në shërbim të të gjithë studentëve të Kolegjit FAMA. Studentët do të informohen për aktivitetet e këtyre zyreve.

    Ju ftojmë që të vini në këtë organizim dhe ti bashkërendojmë  qëllimet tona të përbashkëta.

 

   Me respekt, Zyra e Karrierës & Alumn-it.

Më shumë© Kolegji Fama. All rights reserved. 2017 Punuar nga CMD

FOLLOW US