Mundësi për prarktik në OSCE

Mundësi për prarktik në OSCE aplikacionin mund ta gjeni këtu

 

 
 

Më shumë

Mundësi punësimi në Emona City Hipermarket

Mundësi punësimi në Emona City Hipermarket, aplikacionin mund ta gjeni këtu

 

 
 

Më shumë

Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve në Prishtinë, Gjilan, Prizren dhe Mitrovicë për vitin akademik 2015-2016

Kolegji Fama shpallë  Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve  në Prishtinë, Gjilan, Prizren dhe Mitrovicë  për vitin akademik 2015-2016.

 

Shkarkoni konkursin e plotë këtu.

Më shumë© Kolegji Fama. All rights reserved. 2021 Punuar nga CMD

FOLLOW US