Lajmërim për Pano

Lajmërohen absolventët e Kolegjit Fama Prizren, se për të gjithë ata që nuk kanë mundur të fotografohen për Pano, fotografimi bëhet edhe një ditë (shtesë) - ditën e premtë26.05.2017 prej orës 10:00 deri në ora 17:00.

 

Çmimi është 6 euro, ku përfshihen:

2 foto  10X15

2 foto  4X6

1 foto A3

 

Gjithashtu, fotot do të dërgohen edhe në mënyrë elektronike.

 

Fotografimi bëhet në katin e parë (Salla 2 A) të Kolegjit Fama Prizren.

 

Fotograf:                                                                    KolegjiFama

           Eventi Creative

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët e programit   Psikologji  se ligjëratat me  Mr.sc.Latif Hoxha  nga lëndët Psikologji e intelegjencës dhe Shkathtësitë e këshillimit psikosocial nuk do të mbahen këtë të martë23.05.2017.

Ligjëratat zëvendësohen në marrëveshje me Profesorin.

Më shumë

LAJMËRIM për Pano 2017

LAJMËROHEN TË GJITHË ABSOLVENTËT E KOLEGJIT FAMA PRIZREN

SE FOTOGRAFIMI PËR PANO BACHELOR

FILLON PREJ DATËS 15.05.2017 (E HËNË)

DERI MË 20.05.2017 (E SHTUNË)

PREJ ORËS 12:00 - 17:00

 

ÇMIMI ËSHTË 6 EURO, KU PËRFSHIHEN:

2 FOTO  10X15

2 FOTO  4X6

1 FOTO A3

 

GJITHASHTU, FOTOT DO TË DËRGOHEN EDHE NË MËNYRË ELEKTRONIKE

 

FOTOGRAFIMI BËHET NË KATIN E PARË (Salla 2A) TË KOLEGJIT FAMA PRIZREN

 

Fotograf:                                         

Eventi Creative

Në Prizren, 15.05.2017


Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët e programit   Psikologji  se ligjëratat me  Dr.sc Qufli Osmani nuk do mbahen  këtë të shtune13.05.2017.

Ligjëratat zëvendësohen më 16.05.2017 e martë  sipas  orarit:

 

  • Metodat e hulumtimit në psikologji 09:00
  • Statistika në psikologji     12:00

 

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët e programit Juridik dhe Kriminalistikë se provimet me Dr.sc. Bashkim Selmani nuk do të mbahen këtë të premte12.05.2017.

Provimet do të mbahen më 18.05.2017 e enjtë prej orës 15:00.

Më shumë

123...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2017 Punuar nga CMD

FOLLOW US