Orari i provimeve për afatin e Janar-it 2019

 Programi Menaxhment:

Programi i studimeve: Banka, Financa dhe Kontabilitetë

Programi i studimeve:  Juridik

Programi i studimeve:  Kriminalistikë

  Programi i studimeve: Psikologji

  Programi i studimeve: Shkenca Politike dhe Administratë Publike

  Programi i studimeve:Përkujdesje dhe Mirëqenje për fëmijë

  Programi i Studimev: Infermieri

  Programi i Studimev: Mami

  Programi i Studimev: Laborant i Lartë Dentar

  Programi i Studimev: Laborant Mjekësor

  Programi i Studimev: Doktor i Stomatologjisë

   
   
   

  Më shumë

  LAJMËRIM PËR PARAQITJEN E PROVIMEVE PËR AFATIN E JANARIT 2019

   Lajmërohen studentët e Kolegjit FAMA, të programeve të

  Shkencave Mjekësore se paraqitja e provimeve për  afatin e Janarit 2019 fillon prej ditës së Premte më datë 18.01.2019 dhe zgjatë deri ditën e Premte  më datë  25.01.2019  Ju lutemi të keni parasysh që afati i paraqitjes së provimeve do të mbyllet më datë 25.01.2019 në ora 17:00.  Provimet mundë t’i paraqesin studentët  të cilët e kanë regjistruar  semestrin Dimëror  2018/2019 në  indeks  dhe që i  kanë kryer obligimet e tyre ndaj Kolegjit FAMA sipas kontrates.   

  Afatin e provimeve mund t’a gjeni edhe në webfaqet e Kolegjit  Fama  

  www.kolegjifama.eu           www.kolegjifama-edu.org

  Më shumë

  Lajmërim

  Lajmërohen  studentët e Kolegjit FAMA të Programit Laborant i Lartë Dentar  viti i I-rë, se ligjëratat te Dr.Merita Kuqi, të cilat kanë qenë të parapara të mbahen sot më datë 16.01.2019 ditë e Mërkurë nuk do të mbahen.

  Ligjëratat do të zëvendësohen në marëveshje studentët me profesorin.

   

   

   

  Ju falminderit për mirëkuptim!

  Më shumë

  Lajmërim

  Lajmërohen  studentët e Kolegjit FAMA të Programit Mami  viti i II-të, se ligjëratat te Dr.MSc.Berat Krasniqi, të cilat kanë qenë të parapara të mbahen sot më datë 15.01.2019 ditë e Martë nuk do të mbahen.

  Ligjëratat do të zëvendësohen më datë 18.01.2019 ditë e Premte nga ora 16:00.

   

   

   

  Ju falminderit për mirëkuptim!

  Më shumë

  Lajmërim

  Lajmërohen studentët e Kolegjit FAMA të Programeve  Ekonomik, Juridik, Psikologji se ligjeratat te Blerta Rugova,MA të cilat kanë qenë të parapara të mbahen sot ditë e Hënë me datë 14.01.2019 nuk do të mbahen, ligjeratat e humbura do të zëvendësohen në marrëveshje mësimdhënës dhe studentë.

   

   

  Ju faleminderit për mirëkuptim!

  Më shumë

  123...E Fundit


  © Kolegji Fama. All rights reserved. 2019 Punuar nga CMD

  FOLLOW US