Orari i provimeve për afatin e Qershorit 2017 (Master)

Orarin e provimeve për afatin e Qershor-it 2017 (Master), mund ta gjeni këtu


 
 

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen të gjithë studentët e nivelin Master dhe mësimëdhënësit e Kolegjit Fama se procesi mësimorë i cili ka qenë i paraparë të filloj me datë 10.01.2017 ditë e Martë, nuk do të filloj por do të shtyhet deri me datë 16.01.2017 ditë e Hëne për shkakë të temperaturave të ulta të cilat po mbretrojnë në vendin tonë.

Po ashtu paraqitja e provimeve shtyhet  për datë 16.01.2017 deri më datë 24.01.2017.

 

Ndërsa ligjeratat fillojn te mbahën më datë 21.01.2017 sipas orarit qe posedoni.

 

 

 

Më shumë

Lajmërim për paraqitjen e provimeve për Afatin e Janarit 2017

Lajmërohen studentët e Kolegjit Fama niveli Master, se paraqitja e provimeve do të bëhët prej ditës së martë më datë 10.01.2017 deri më datë 24.01.2017 e martë.

         -Paraqitjen e provimeve, mund ta bëjnë studentët të cilët i kanë kryer obligimet financiare ndaj Kolegjit Fama sipas kontratës, dukë pëfshier edhe muajin janarit, si dhe ta kenë të regjistruar semestrin në Indeks, në të kundërtën provimet nuk mund t’i paraqesin.

Shënim: Pas kalimit të datës 24.01.2017 nuk lejohet të paraqiten provimet.

Orarin e provimeve mund ta gjeni këtu


 

Më shumë

NJOFTIM

Të dashur studentë, me kënaqësi ju urojmë fillimin e vitit të ri akademik 2016/2017. Të punojmë e shpresojmë për një vitë të mbarë, më me shumë dije.

Njoftohen studentët në nivelin Master të gjitha programet se  ligjeratat për vitin akademik 2016/2017 do të fillojnë me datë 03.12.2016 (e shtunë) nga ora 09:00, ligjeratat do të mbahen në objektin në qendër në  Prishtinë.             

Me respekt ,
Kolegji FAMA-Administrata MASTER

Më shumë

Lajmërohen studentët e Kolegjit Fama niveli Master,

Lajmërohen studentët e Kolegjit Fama niveli Master, se paraqitja e provimeve mund të bëhët nga data 01.09.2016 Enjtë deri më datë 09.09. 2016 e Premtë.

Paraqitjen e provimeve, mund ta bëjnë studentët të cilët i kanë kryer obligimet financiare ndaj Kolegjit Fama sipas kontratës, dukë pëfshier edhe muajin Shtator, si dhe ta kenë të regjistruar semestrin në Indeks, në të kundërtën nuk mund te ju lejohet paraqitja e provimeve.

Shënim: Pas kalimit të datës 09.09.2016 nuk lejohet të paraqiten provimet.

Orarin e provimeve mund ta gjeni në  www.kolegjifama.eu

 

Ju faleminderit për mirëkuptim!
Kolegji  FAMA
Administrata Master
31.08.2016

Më shumë

12...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2017 Punuar nga CMD

FOLLOW US